Last ned vår museumsapp!

Vår museumsapp er utviklet som et formidlingsredskap som publikum kan benytte under utstillingsopplevelsen.

Formidling av samtidskunst er et av Astrup Fearnley Museets satsningsområder, derfor jobber vi kontinuerlig med å forbedre publikums opplevelse av våre utstillinger og imøtekomme deres ønske om å lære mer om kunst. Med appen kan man enkelt lese om kunsten eller lytte til lydfiler om kunstverkene i utstillingene og slik bruke sin egen mobiltelefon som audioguide. Man kan også utforske Astrup Fearnley Samlingen og både lagre og dele sine favorittkunstverk. Appen gjør det lett å holde seg oppdatert på aktuelle aktiviteter, foredrag og nye utstillinger i museet. Appen har egne sider for barn med barnelydfiler til alle utstillinger, samt informasjon om barne- og familieaktiviteter på museet.

Du kan enkelt kjøpe SOLO, DUO og U25-medlemskap med Vipps direkte i appen. Da har du alltid ditt medlemskap lett tilgjengelig på telefonen. Er du allerede medlem kan du registrere deg i appen og få opp ditt digitale medlemskort der.

Appen er tilgjengelig for gratis nedlastning via iTunes og Google Play. Publikum kan også utforske appen på iPads som er tilgjengelige i museets infolounge. Til de som ikke har smarttelefon har vi iPods til gratis utlån.

Velkommen til museet og til å lære mer om samtidskunst!

Besøksaddresse: Strandpromenaden 2, 0252 Oslo

© Astrup Fearnley Museet