Last ned vår museumsapp!

Vår museumsapp er utviklet som et formidlingsredskap som publikum kan benytte under utstillingsopplevelsen. Den oppdateres jevnlig med lydfiler om kunstverkene i våre aktuelle utstillinger.

Formidling av samtidskunst er et av Astrup Fearnley Museets satsningsområder, derfor jobber vi kontinuerlig med å forbedre publikums opplevelse av våre utstillinger og imøtekomme deres ønske om å lære mer om kunst. Med appen kan man enkelt lese om kunsten eller lytte til lydfiler om kunstverkene i utstillingene og slik bruke sin egen mobiltelefon som audioguide. Man kan også utforske Astrup Fearnley Samlingen og både lagre og dele sine favorittkunstverk. Appen gjør det lett å holde seg oppdatert på aktuelle aktiviteter, foredrag og nye utstillinger i museet. Appen har egne sider for barn med barnelydfiler til alle utstillinger, samt informasjon om barne- og familieaktiviteter på museet.

Appen er tilgjengelig for gratis nedlastning via iTunes og Google Play. Publikum kan også utforske appen på iPads som er tilgjengelige i museets infolounge. Til de som ikke har smarttelefon har vi iPods til gratis utlån.

Velkommen til museet og til å lære mer om samtidskunst!

Besøksaddresse: Strandpromenaden 2, 0252 Oslo

© Astrup Fearnley Museet