Vingen

Velkommen til vår museumsbar!Velkommen 
til  
museumsbaren
Vingen

Kaffe - Mat - Cocktail

 

Vingen museumsbar inviterer til et levende serveringsrom med høykvalitetskaffe og lunsj på dagtid hver dag, syv dager i uken, og cocktail og matbar på kveldstid torsdag, fredag og lørdag.  

Vingen tilbyr et levende og attraktivt serveringsrom med servering til alle kundegrupper. Baren tilbyr kaffe og lunsjservering på dagtid, kveldskonsepter med matservering og cocktailbar, tilrettelegging for skolebesøk og søndagsopplevelser for hele familien, så vel som å være det naturlige møtestedet for beboere i nærområdet. 

Det vil også være mulig å leie lokalet, der Vingen tilrettelegger for private arrangementer i det vi selv mener vil bli Oslos kanskje flotteste lokasjon, med både innhold, rammene rundt og omgivelser helt i verdensklasse.

Prosjektlederne bak Vingen er Fuglen, ved Einar K. Holthe, Peppe Trulsen og Halvor Digernes. I tett tilknytning til museets utstillinger og aktiviteter vil de skape et sted tuftet på kvalitet, kultur og kunstformidling. Dette er helt i tråd med det de tidligere har skapt med Fuglen Oslo, Fuglen Tokyo og Bar Zingaro med den fantastiske kunstneren Takashi Murakami i Tokyo.

For mer informasjon om leie av lokaler, reservering av bord og andre spørsmål, ta kontakt med:

Stine Sachse
E:stine@fuglen.no
T: +47 901 51 595

 

Åpningstider:

Mandag, tirsdag og onsdag: 10.00 - 21.00
Torsdag, fredag og lørdag: 10.00 - 24.00
Søndag: 10.00 - 21.00
* Kjøkkenet holder åpent kl. 11.00 - 20.00. 

Velkommen til Oslos flotteste museumsbar!

Besøksaddresse: Strandpromenaden 2, 0252 Oslo

© Astrup Fearnley Museet