Blogg

Engasjement: frilans grafisk designer

Publisert under Generelt med 1 bilder 24.03.2017, 11:05 av Susanne Roald med

Astrup Fearnley Museet ønsker å engasjere en frilans grafisk designer for løpende oppdrag tilknyttet kommunikasjons- og formidlingsarbeid. Kandidaten må ha god forståelse for integrasjon av billed- og tekstmateriale. Oppstart vil være snarest, og varighet er i utgangspunktet frem til august, da vår in-house designer er tilbake fra permisjon.
Fortsett å lese

Opplev japansk keramikk på Astrup Fearnley Museet!

Publisert under Utstillinger med 1 bilder 21.03.2017, 17:43 av Susanne Roald med

Både som samler og som gallerist har Takashi Murakami de siste årene rettet stor oppmerksomhet mot japansk keramikk, og fremhevet både historisk og moderne keramisk håndverk som en viktig del av den japanske kunsttradisjonen. I utstillingen Murakami by Murakami kommer denne interessen tydelig frem – både i flere av utstillingssalene og i museumsbutikken!
Fortsett å lese

Kunst i Oslo i samarbeid med Røde Kors 2017

Publisert under Kunstformidling med 1 bilder 17.03.2017, 14:21 av Susanne Roald med

«Kunst i Oslo» er et samarbeid mellom Røde Kors, museer og kunsthaller om fri entré til alle som er delaktige i Oslo Røde Kors sine aktiviteter, og det er med stor glede Astrup Fearnley Museet også I år deltar i samarbeidsprosjektet.
Fortsett å lese

Olivier Debré stilles ut i Tours

Publisert under Utstillinger med 1 bilder 10.03.2017, 15:39 av Susanne Roald med

I anledning utstillingen Olivier Debré. Un voyage en Norvège (11. mars – 17. september) på Le Centre de création contemporaine Olivier Debré (CCC OD) i Tours, Frankrike, har Astrup Fearnley Museet lånt ut 9 betydelige verk av Debré fra vår samling.
Fortsett å lese

Astrup Fearnley Museet søker flere museumsverter!

Publisert under Generelt med 1 bilder 08.03.2017, 15:39 av Susanne Roald med

Er du interessert i kunstformidling og har lyst til å jobbe på Astrup Fearnley Museet på Tjuvholmen? Vi søker nye museumsverter!
Fortsett å lese

Los Angeles – A Fiction vises i Lyon

Publisert under Utstillinger med 1 bilder 07.03.2017, 14:27 av Susanne Roald med

Etter stor suksess i Oslo denne høsten og vinteren har den kritikerroste utstillingen Los Angeles – A Fiction, som Astrup Fearnley Museet kuraterte sammen med MAC Lyon, nå reist videre til sitt neste stopp! Onsdag 8. mars åpner utstillingen i Musée d'art contemporain de Lyon.
Fortsett å lese

Besøksaddresse: Strandpromenaden 2, 0252 Oslo

© Astrup Fearnley Museet