Blogg

Julegavetips fra Astrup Fearnley Butikken!

Publisert under Generelt, Bildeblogg med 10 bilder 26.11.2014, 11:51 av Anne K. Pettersen med

Nå er det snart desember og igjen tid for god mat, julebrus og brodder under skoene. Vi har samlet sammen ti flotte julegavetips fra Astrup Fearnley Butikken, som vi vil dele med dere. Bla i bildene for inspirasjon!
Fortsett å lese

Kunstprat med Arcadia Missa

Publisert under Events med 3 bilder 14.11.2014, 13:28 av Anne K. Pettersen med

Søndag 9. november, var museet så heldig å få besøk av kunstnerne Harry Sanderson, Hannah Perry og Arcadia Missas direktør Rózsa Farkas. De tok turen for å snakke om utstillingen deres i vårt midlertidige utstillingsrom i ’Europe, Europe’, til nysgjerrige besøkende. Dette er en utstilling galleriet har kuratert med arbeider av kunstnerne Harry Sanderson, Hannah Perry og Maja Cule.
Les bloggartikkelen

Performance med Patrick Staff

Publisert under Events med 1 bilder 02.11.2014, 08:03 av Anne K. Pettersen med

Søndag kl. 13:00: The Nudist in Two Parts Performance av Patrick Staff. Varighet: ca. 30 minutter
Les bloggartikkelen

Hvor er Michael Jackson and Bubbles?

Publisert under med 2 bilder 30.10.2014, 10:09 av Anne K. Pettersen med

Et av de mest stilte spørsmålene vi får fra våre besøkende i disse dager er nettopp dette: Unnskyld, hvor er Michael Jackson and Bubbles?
Fortsett å lese

A Certain Lack of Coherence

Publisert under Events, Utstillinger, Torsdagsarrangement med 3 bilder 23.10.2014, 14:55 av Anne K. Pettersen med

"Uma Certa Falta de Coerência" ("A Certain Lack of Coherence") er et kunstnerdrevet galleri som ble etablert i Porto i 2008 av André Sousa og Mauro Cerqueira. I forbindelse med Alternativ Space-programmet i "Europe, Europe" presenterer de utstillingen "SCONOSCIUTO" med Daniel Barroca og João Sousa Cardoso fra Portugal, og Babi Badalov, som representerer både Aserbajdsjan og Frankrike.
Les bloggartikkelen

Hva er Rasmusklubben?

Publisert under Events med 1 bilder 13.10.2014, 15:17 av Anne K. Pettersen med

Rasmusklubben er Astrup Fearnley Museets barnekunstklubb, som til nå har blitt arrangert en lørdag i måneden i over ti år! Nå utvider vi tilbudet til to lørdager i måneden, slik at enda flere kunstglade barn får muligheten til å være med. I den forbindelse ville vi prate litt med noen erfarne Rasmusbarn, for å høre om deres tanker rundt kunstklubben vår. Jeg var så heldig å få snakke med Axel Magnus, Christina, Henrik og Katja.
Les intervjuet!

Besøksaddresse: Strandpromenaden 2, 0252 Oslo
© Astrup Fearnley Museet