Blogg

"We desire a live simulation at scale with human spacetime, but unending in its variety and blind to our barometers of quality. A live simulation that we can feel, but does not give a fig for us."
Fortsett å lese

Kirsten Pieroths detektivhistorier

Publisert under Utstillinger, Kunstformidling med 1 bilder 16.07.2015, 21:33 av Lill Charlotte Sætren med

I utstillingen Love story, som viser verk fra Erling Kagges samling, finner man kunstverk av den Berlin-baserte kunstneren Kirsten Pieroth. Pieroth tar ofte i bruk hverdagslige gjenstander, som hun med enkle grep forandrer betydningen til, og gjerne med en humoristisk vri.
Fortsett å lese

Ceal Floyer – Monochrome till receipt

Publisert under Utstillinger, Kunstformidling med 1 bilder 26.06.2015, 09:49 av Lill Charlotte Sætren med

I utstillingen Love Story, der verk fra Erling Kagges kunstsamling vises, eksisterer det et helt spesielt kunstverk, eller rettere sagt et kunstkonsept. Kunstneren bak er Ceal Floyer, og er et av flere kunstverk hun har i utstillingen. Mens man betrakter kunstverkene i rommet dedikert Floyer, legger man merke til en kvittering klistret midt på veggen til høyre. Den tilsynelatende helt vanlige kvitteringen har fått mange besøkende til å undre over hva som gjør den så spesiell.
Fortsett å lese

Førstedamen

Publisert under Utstillinger med 1 bilder 17.06.2015, 15:37 av Ida Moen med

“A president’s wife didn´t do things the way she did.”[1]
Fortsett å lese

Vår formidlingskoordinator

Publisert under Kunstformidling med 1 bilder 16.06.2015, 14:00 av Renate Thorbjørnsen med

Susanne Roald er formidlingskoordinator ved Astrup Fearnley Museet, og har ansvar for museets formidlingsprogram og formidlingstilbudene tilhørende de aktuelle utstillingene.
Fortsett å lese

Sigmar Polke - Apparizione 1-3

Publisert under Samlingen, Kunstformidling med 1 bilder 09.06.2015, 15:26 av Anne K. Pettersen med

I anledning utstillingen Love Story, der Erling Kagges lange kjærlighetshistorie til samtidskunst vises, har vi spurt våre dyktige museumsverter om å fremheve sitt favorittverk, sin «love story» til et verk, enten det er i Kagges samling eller i Astrup Fearnley Samlingen. Vertenes jobb er å formidle sin kunnskap om verkene i utstillingene til våre besøkende. Men hvilke kunstverk banker deres hjerte litt ekstra for?
Les om Apparizione 1-3

Besøksaddresse: Strandpromenaden 2, 0252 Oslo

© Astrup Fearnley Museet