Blogg

Hvor er Michael Jackson and Bubbles?

Publisert under med 2 bilder 30.10.2014, 10:09 av Anne K. Pettersen med

Et av de mest stilte spørsmålene vi får fra våre besøkende i disse dager er nettopp dette: Unnskyld, hvor er Michael Jackson and Bubbles?
http://www.modernamuseet.se/sv/Stockholm/Utstallningar/2014/Skulptur-efter-skulptur/

A Certain Lack of Coherence

Publisert under Events, Utstillinger, Torsdagsarrangement med 3 bilder 23.10.2014, 14:55 av Anne K. Pettersen med

"Uma Certa Falta de Coerência" ("A Certain Lack of Coherence") er et kunstnerdrevet galleri som ble etablert i Porto i 2008 av André Sousa og Mauro Cerqueira. I forbindelse med Alternativ Space-programmet i "Europe, Europe" presenterer de utstillingen "SCONOSCIUTO" med Daniel Barroca og João Sousa Cardoso fra Portugal, og Babi Badalov, som representerer både Aserbajdsjan og Frankrike.
Les bloggartikkelen

Hva er Rasmusklubben?

Publisert under Events med 1 bilder 13.10.2014, 15:17 av Anne K. Pettersen med

Rasmusklubben er Astrup Fearnley Museets barnekunstklubb, som til nå har blitt arrangert en lørdag i måneden i over ti år! Nå utvider vi tilbudet til to lørdager i måneden, slik at enda flere kunstglade barn får muligheten til å være med. I den forbindelse ville vi prate litt med noen erfarne Rasmusbarn, for å høre om deres tanker rundt kunstklubben vår. Jeg var så heldig å få snakke med Axel Magnus, Christina, Henrik og Katja.
Les intervjuet!

Abilene Gallery

Publisert under Utstillinger, Torsdagsarrangement med 2 bilder 09.10.2014, 15:42 av Anne K. Pettersen med

I forbindelse med Europe, Europe, har vi som kjent holdt av ett utstillingsområde i museet som skal fungere som et Alternative Space (alternativ utstillingsområde), der kunstnerdrevene gallerier fra ulike Europeiske byer har blitt invitert for å sette opp sin egen utstilling. I dag, klokken 18.00, er det Abilene Galleri fra Brussel som åpner utstillingen ’666’ med kunstneren Louis Clais.
Les bloggartikkelen

Knut Olav Åmås' åpningstale til 'Europe, Europe'

Publisert under Events, Utstillinger med 1 bilder 07.10.2014, 12:47 av Renate Thorbjørnsen med

Onsdag 17. september åpnet vår store utstilling med ung europeisk samtidskunst, 'Europe, Europe'. Utstillingen ble offisielt åpnet av direktør i Fritt Ord, Knut Olav Åmås. Les hans åpningstale.
Les bloggartikkelen

Matthew Barney og Guyton Walker vises i samlingen

Publisert under Utstillinger, Samlingen med 1 bilder 09.07.2014, 13:28 av Renate Thorbjørnsen med

Det gjøres jevnlig utskiftninger i hvilke verk vi viser fra Astrup Fearnley Samlingen. I sommer kan et lite utvalg av Matthew Barney igjen ses, samt Guyton Walkers installasjon «Dear Ketel One Drinker Hello Again The Failever of Judgement Part IV».
Fortsett å lese

Besøksaddresse: Strandpromenaden 2, 0252 Oslo
© Astrup Fearnley Museet