Blogg

Sukkertøypoesi

Publisert under Utstillinger, Kunstformidling med 1 bilder 06.10.2015, 13:00 av Hilde Berteig Rustan med

And finally, above all else, it is about leaving a mark that I existed: I was here. I was hungry. I was defeated. I was happy. I was sad. I was in love. I was afraid. I was hopeful. I had an idea and had a good purpose and that is why I made art.
Fortsett å lese

Drømmefangeren

Publisert under Publikasjoner, Kunstformidling med 1 bilder 29.09.2015, 08:15 av Hilde Berteig Rustan med

Et nakent spedbarn sitter oppreist med den ene hånden plassert over hjertet på ett mykt gulhvitt teppe, og ser mot betrakteren med et underfundig og i overkant fokusert og intenst blågrønt blikk. Dette fotografiet, som for tiden kan sees på forsiden av septembernummeret til kunstmagasinet Artforum, er tatt av Torbjørn Rødland og han er en av få nordmenn som har fått æren av å pryde publikasjonen.
Fortsett å lese

For første gang i Skandinavia!

Publisert under Utstillinger, Samlingen med 1 bilder 17.09.2015, 15:23 av Astrup Fearnley Museet med

Astrup Fearnley Museet er glade over å ha fått den unike sjansen å låne Damien Hirsts ikoniske kunstverk – diamanthodeskallen For the Love of God (2007) som du nå har anledning til å se i Oslo frem til 15. november! Verket har tidligere vært vist på Rijksmuseum i Amsterdam (2008) og Tate Modern i London (2012). Dette eksklusive utlånet til Astrup Fearnley Museet utgjør hovedverket i en utstilling som også viser museets egne betydelige samling av Damien Hirsts kunst.
Fortsett å lese

Velkommen til vår nye infolounge!

Publisert under Generelt, Kunstformidling med 1 bilder 17.09.2015, 13:30 av Renate Thorbjørnsen med

I bygning 2, Samlingen, har vi åpnet en infolounge. Museets ønske var å etablere et rom der publikum kan sitte ned under besøket og bli kjent med museets rikholdige formidlingstilbud. Loungen er et samarbeid med Montana by KiiL, som har innredet rommet med sine bemerkelsesverdige designprodukter og skapt et både inspirerende og behagelig oppholdsrom.
Fortsett å lese

Visdomsord frå ein barkrakk

Publisert under Utstillinger, Kunstformidling med 1 bilder 03.09.2015, 14:47 av Marius Moldvær med

"I got whacked in the head a few times too as a kid, so that might have had something to do with it."
Fortsett å lese

VI SØKER FLERE MUSEUMSVERTER!
Fortsett å lese

Besøksaddresse: Strandpromenaden 2, 0252 Oslo

© Astrup Fearnley Museet