Ny museumsapp!

Publisert under Kunstformidling 16.02.2016, 12:10 av Astrup Fearnley Museet med

Formidling av samtidskunst er et av Astrup Fearnley Museets satsningsområder, derfor jobber vi kontinuerlig med å forbedre publikums opplevelse av våre utstillinger og imøtekomme deres ønske om å lære mer om kunst. I samarbeid med Smart iWeb har vi nå utviklet og lansert en egen museumsapp!

Vår nye app er utviklet som et formidlingsredskap som publikum kan benytte under utstillingsopplevelsen. Med appen kan man enkelt lese om kunsten eller lytte til lydfiler om kunstverkene i utstillingene og slik bruke sin egen mobiltelefon som audioguide. Man kan også utforske Astrup Fearnley Samlingen og både lagre og dele sine favorittkunstverk. Appen gjør det lett å holde seg oppdatert på aktuelle aktiviteter, foredrag og nye utstillinger i museet, - og å bli medlem i Kunstklubben. Appen har egne sider for barn med barnelydfiler for alle utstillinger, samt informasjon om barne- og familieaktiviteter på museet.

Appen er tilgjengelig for gratis nedlastning via iTunes og Google Play. Publikum kan også utforske appen på iPads som er tilgjengelige i museets infolounge. Til de som ikke har smarttelefon har vi iPods til gratis utlån.

blog comments powered by Disqus

Besøksaddresse: Strandpromenaden 2, 0252 Oslo

© Astrup Fearnley Museet