Eksplosiv interesse for Murakami by Murakami

Publisert under Utstillinger 21.02.2017, 15:54 av Susanne Roald med

Den nye Murakami-utstillingen har skap stor interesse både nasjonalt og internasjonalt, og siden åpningen 9. februar har godt over 12 000 publikummere sett utstillingen på Astrup Fearnley Museet.

Se også:

Utstillingen Murakami by Murakami med den japanske samtidskunstneren Takashi Murakami åpnet på Astrup Fearnley Museet torsdag 9. februar og nå har 12 000 publikummere sett utstillingen. Murakami by Murakami er den første separatutstillingen med den verdenskjente kunstneren i Skandinavia. Medlemsåpningen satte ny publikumsrekord med over 1000 gjester, og det samme gjorde forrige ukes kveldsarrangementet Art Night da 1200 unge kunstinteresserte besøkte utstillingen.

Vi er stolte og glade for å se at utstillingen Murakami by Murakami appellerer til et veldig bredt publikum! Dette speiler Murakamis uttalte mål med sin «superflate» kunst, å snakke med, og til folk på tvers av grenser og skape verk som kan forstås av alle. Murakamis kunst er både slående visuell, men også full av meningslag, og dette ser vi at publikum responderer på i utstillingen!, sier museumsdirektør Gunnar B. Kvaran om publikums respons.

Murakami by Murakami kan oppleves frem til 14.mai 2016.