Kunst i Oslo i samarbeid med Røde Kors 2017

Publisert under Kunstformidling 17.03.2017, 14:21 av Susanne Roald med

«Kunst i Oslo» er et samarbeid mellom Røde Kors, museer og kunsthaller om fri entré til alle som er delaktige i Oslo Røde Kors sine aktiviteter, og det er med stor glede Astrup Fearnley Museet også I år deltar i samarbeidsprosjektet.

Det er ikke nødvendig å elske kunst, men det er viktig for prosjektet å opplyse om at institusjonene i Kunst i Oslo gir gratis adgang.

Billettene vil være tilgjengelige via aktivitetene i Oslo Røde Kors, som for eksempel Flyktningguiden og Stella – Røde Kors kvinnesenter. Gratisbillettene leveres i kassen eller resepsjonen i museene og kunsthallene som inngår i «Kunst i Oslo».

«Kunst i Oslo» samarbeider med U.F.O. – Utstillingsguide For Oslo.

Tirsdag 21. Mars, kl. 14.00:
Astrup Fearnley Museet har gleden av å ønske alle som er delaktige i Oslo Røde Kors sine aktiviteter velkommen til omvisning i utstillingen Murakami by Murakami. Oppmøte ved museets hovedinngang. Ta gjerne med en venn!

VELKOMMEN!