Ansvarlig for sosiale medier – ettårig prosjektstilling

Publisert under Generelt 15.05.2018, 19:33 av Astrup Fearnley Museet med

Som ansvarlig for sosiale medier på Astrup Fearnley Museet vil du få en unik adgang til museet, utstillinger og kunstverk. Arbeidsdagene vil være varierte og spennende og du vil få tilgang til samlingen med dens mange skjulte kommunikasjonsskatter.

Som ansvarlig for sosiale medier på Astrup Fearnley Museet vil du få en unik adgang til museet, utstillinger og kunstverk. Arbeidsdagene vil være varierte og spennende. Du vil få tilgang til de samlede verker med mange skjulte kommunikasjonsskatter. Vi søker en person som ønsker å finne og formidle de gode historiene i tett samarbeid med de kunstfaglige ressursene på museet, og som ser mulighetene i det digitale spillerommet. Du ser og vet å utnytte potensialet i arbeidet med nye kanaler og flater.


Oppgavene består i:

- Innholdsproduksjon i form av tekst, bilde og video. Du må kunne foto og film svært godt, være oppdatert på det siste innenfor digitale og sosiale medier, kanalvalg og kanaltilpasset innhold. 

- Dekke museets behov for innhold i forbindelse med utstillinger, arrangementer og annet

- Forvalte museets strategi og uttrykk i digitale flater og kanaler

- Forvalte museets budsjetter for sosiale medier

- Ha operativt ansvar for museets sosiale medie-kanaler

- Være kontaktpunktet for eksterne samarbeidspartnere knyttet til sosiale medier


Rollen er bred og variert, og du vil raskt få utfordrende og stimulerende oppgaver og prosjekter. Videre vil du være en del av et tverrfaglig miljø som vektlegger høy kvalitet og kunnskapsdeling. Sist, men ikke minst tilbyr museet en arbeidsplass i et stimulerende, inkluderende og hyggelig arbeidsmiljø i flotte omgivelser på Tjuvholmen i Oslo. 

Meld din interesse for stillingen til Marie Nord med CV eller link til din LinkedIn-profil. Hun ser frem til å høre fra deg!

blog comments powered by Disqus

Besøksaddresse: Strandpromenaden 2, 0252 Oslo

© Astrup Fearnley Museet