Artist Editions av Fredrik Værslev

Publisert under Utstillinger 22.11.2018, 09:48 av Astrup Fearnley Museet med

I forbindelse med utstillingen Fredrik Værslev as I Imagine Him har kunstneren produsert en serie unike Artist Editions for salg i museumsbutikken.

Se også:

Hver edition er unik og forener silketrykk med kunstnernes originale oljemaleri på lerret. Bildene gjengir utstillingens grafiske identiteten, som er laget i samarbeid med designkontoret Zak Group, og finnes i tre ulike farger – blå, rød og gul.

Da Zak Group designet utstillingsidentiteten brukte de elementer fra Værslevs Trolly Paintings og laget malestrøkene i rødt, gult og blått til stiliserte versjoner som ble lagt over utstillingstittelen. På bakgrunn av designfilene har Fredrik Værslev laget tre ulike utgaver av et to-kanals silketrykk og til hver av fargevariantene skåret ut tre ulike former. Disse formene er de tre mest brukt formatene i Trolly Paintings, skalert ned i størrelse. I de utskårne formene er det plassert utklipp fra originale malerier som er limt på aluminiumsplater. Posterne er limt oppå lerretsbitene slik at silketrykkene, i klassisk Værslev-stil, kan fremkalle et inntrykk av interiører.

Verkene er montert og innrammet i hvitlakkerte trerammer med refleksfritt museumsglass fra Studio Technika, som er blant Nord Europas beste på montering.


Pris inkl. ramme:
kr 22 000 (+ 5% kunstavgift)
Format: 70 x 100 cm
Edition: 1/1

For mer informasjon og kjøp, vennligst kontakt shop@fearnleys.no eller besøk museumsbutikken på Astrup Fearnley Museet.

blog comments powered by Disqus

Besøksaddresse: Strandpromenaden 2, 0252 Oslo

© Astrup Fearnley Museet