Blogg

Ann Lisbeth Hemmingsen om neo-ekspresjonisme

Publisert under Kunstformidling med 1 bilder 14.02.2018, 09:45 av Renate Thorbjørnsen med

Tirsdag 20. februar holdes det femte foredraget i vårt medlemskurs Hva er samtidskunst? I dette foredraget vil kunsthistoriker Ann Lisbeth Hemmingsen snakke om neo-ekspresjonisme, eller ny-ekspresjonisme. Vi stilte henne noen spørsmål om temaet og hva publikum kan forvente å høre om på foredraget.

Peter Dean om fotokunst

Publisert under Kunstformidling med 1 bilder 07.02.2018, 10:11 av Renate Thorbjørnsen med

Tirsdag 13. februar holdes det fjerde foredraget i vårt medlemskurs Hva er samtidskunst? I dette foredraget vil kunstner Peter Dean snakke om fotokunst. Vi stilte ham noen spørsmål om temaet og hva publikum kan forvente å høre om på foredraget.

Marthe Andersen om feministisk kunst

Publisert under Kunstformidling med 1 bilder 31.01.2018, 07:08 av Renate Thorbjørnsen med

Tirsdag 6. februar holdes det tredje foredraget i vårt medlemskurs Hva er samtidskunst? I dette foredraget vil kunstner Marthe Andersen snakke om feministisk kunst. Vi stilte henne noen spørsmål om temaet.

Marie Løchen om minimalisme

Publisert under Kunstformidling med 1 bilder 24.01.2018, 09:16 av Renate Thorbjørnsen med

Tirsdag 30. januar holdes vårt andre foredrag i medlemskurset Hva er samtidskunst? I dette foredraget vil kunsthistoriker Marie Løchen snakke om minimalistisk kunst. Vi spurte henne hva ved denne kunstreningen hun ville fremheve som spesielt interessant.

Johanna Zwaig om kunstbevegelsen Fluxus

Publisert under Kunstformidling med 1 bilder 18.01.2018, 08:18 av Renate Thorbjørnsen med

Tirsdag 23. januar starter vinterens rekke av foredrag i vårt medlemskurs Hva er samtidskunst? I dette første foredraget vil performancekunstner Johanna Zwaig snakke om kunstbevegelsen Fluxus. Vi spurte henne hva ved bevegelsen hun finner spesielt interessant.

Astrup Fearnley Museet søker butikkmedarbeider

Publisert under Generelt med 1 bilder 05.01.2018, 08:33 av Astrup Fearnley Museet med

Er du glad i salg- og kundebehandling og ønsker å være en del av teamet i vår museumsbutikk?
Les stillingsutlysningen!