Blogg

Eksplosiv interesse for Murakami by Murakami

Publisert under Utstillinger med 1 bilder 21.02.2017, 15:54 av Susanne Roald med

Den nye Murakami-utstillingen har skap stor interesse både nasjonalt og internasjonalt, og siden åpningen 9. februar har godt over 12 000 publikummere sett utstillingen på Astrup Fearnley Museet.
Fortsett å lese

Publikumssuksessen Art Night

Publisert under Torsdagsarrangement med 1 bilder 14.02.2017, 16:37 av Susanne Roald med

Mathilde Emilie Johnsen jobber som sponsor- og markedsansvarlig på Astrup Fearnley Museet og har ansvar for det månedlige kveldsarrangementet Art Night. Art Night ble lansert i juni 2016 og har vært en suksess fra første stund. Vi har pratet med Mathilde om suksessen bak arrangementet, og hva hun tror er grunnen til at over 3500 har deltatt så langt.
Fortsett å lese

Intervju med Johnny Amundsrud

Publisert under Kunstformidling med 1 bilder 08.02.2017, 15:57 av Susanne Roald med

I det siste foredraget i kursrekken «Hva er samtidskunst?» skal kunsthistoriker Johnny Amundsrud presentere appropriasjonskunsten og hvordan kunstnere som Cindy Sherman, Richard Prince og Sherrie Levine utfordret ideen om kunstverkets originalitet og autensitet. I dette intervjuet kan du lese mer om Johnnys bakgrunn og hans interesse for appropriasjonskunsten.
Fortsett å lese

Kunst på reise

Publisert under Samlingen, Kunstformidling med 2 bilder 01.02.2017, 18:56 av Susanne Roald med

Verk fra Astrup Fearnley Samlingen er ofte på reise og kan ses på en rekke ulike utstillinger over hele verden! Flere ganger i året låner museet ut verk fra samlingen til utvalgte utstillinger og kunstinstitusjoner i Norge og utlandet. Akkurat nå er flere kunstverk på reise og kan oppleves i flere spennende utstillinger:
Fortsett å lese

Intervju med Marthe Andersen

Publisert under Kunstformidling med 1 bilder 01.02.2017, 09:03 av Susanne Roald med

Kunstner Marthe Andersen skal holde det femte foredraget i vårt kunsthistoriekurs «Hva er samtidskunst?». Her skal hun presentere videokunstens utvikling, som har blitt et sentralt uttrykk i samtidskunsten, og som hun selv benytter i sitt kunstneriske virke. I dette intervjuet har vi snakket med Marthe om hennes bakgrunn som kunstner og interesse for videokunst.
Fortsett å lese

Intervju med Johanna Zwaig

Publisert under Kunstformidling med 1 bilder 25.01.2017, 16:02 av Susanne Roald med

Kunstner Johanna Zwaig skal holde det fjerde foredraget i vårt kunsthistoriekurs «Hva er samtidskunst?», hvor hun skal forelese om performancekunstens fremvekst og utvikling - en kunstform hun har selv uttrykket seg igjennom i mange år. I dette intervjuet har vi pratet med Johanna om hennes bakgrunn og interesse for performance.
Fortsett å lese

Besøksaddresse: Strandpromenaden 2, 0252 Oslo

© Astrup Fearnley Museet