Blogg

Sherman og Prince i Buenos Aires

Publisert under Utstillinger med 1 bilder 03.07.2018, 11:56 av Helle Holm med

I Astrup Fearnley Samlingen finnes det utrolig mange skatter, både velkjente og mer skjulte. Fra tid til annen tar noen av verkene en reise ut i den store verden, og har enkelte ganger heldigvis “krav” på mer enn 5 uker, slik at de kan bli oppdaget av nye øyne verden over. Enten det er til “the big apple” NYC, eller mer eksotiske Buenos Aires. Denne gangen er det nettopp dit vi skal, til Museo de Arte Latinoamericano de Buenos Aires, enklere og kanskje mer kjent som MALBA, der verk av Cindy Sherman og Richard Prince vises frem til 29. oktober 2018.
Fortsett å lese

Ansvarlig for sosiale medier – ettårig prosjektstilling

Publisert under Generelt med 1 bilder 15.05.2018, 19:33 av Astrup Fearnley Museet med

Som ansvarlig for sosiale medier på Astrup Fearnley Museet vil du få en unik adgang til museet, utstillinger og kunstverk. Arbeidsdagene vil være varierte og spennende og du vil få tilgang til samlingen med dens mange skjulte kommunikasjonsskatter.
Se hele stillingsutlysningen

Verk på reise - seks skulpturer til The Met

Publisert under Utstillinger med 2 bilder 26.03.2018, 12:33 av Renate Thorbjørnsen med

Astrup Fearnley Samlingen inneholder flere nøkkelverk innen samtidskunst og museet låner derfor jevnlig ut verk til andre museer rundt om i verden. Akkurat nå kan du se seks av samlingens skulpturer i New York!
Fortsett å lese

Ane Sund Sjøvold om Young British Artists

Publisert under Kunstformidling med 1 bilder 20.02.2018, 08:35 av Renate Thorbjørnsen med

Tirsdag 27. februar holdes det sjette og siste foredraget i vårt medlemskurs Hva er samtidskunst? I dette foredraget vil kunsthistoriker Ane Sund Sjøvold snakke om Young British Artists. Vi stilte henne noen spørsmål om temaet og hva som engasjerer henne mest ved denne gruppen av kunstnere.
Fortsett å lese

Ann Lisbeth Hemmingsen om neo-ekspresjonisme

Publisert under Kunstformidling med 1 bilder 14.02.2018, 09:45 av Renate Thorbjørnsen med

Tirsdag 20. februar holdes det femte foredraget i vårt medlemskurs Hva er samtidskunst? I dette foredraget vil kunsthistoriker Ann Lisbeth Hemmingsen snakke om neo-ekspresjonisme, eller ny-ekspresjonisme. Vi stilte henne noen spørsmål om temaet og hva publikum kan forvente å høre om på foredraget.
Fortsett å lese

Peter Dean om fotokunst

Publisert under Kunstformidling med 1 bilder 07.02.2018, 10:11 av Renate Thorbjørnsen med

Tirsdag 13. februar holdes det fjerde foredraget i vårt medlemskurs Hva er samtidskunst? I dette foredraget vil kunstner Peter Dean snakke om fotokunst. Vi stilte ham noen spørsmål om temaet og hva publikum kan forvente å høre om på foredraget.
Fortsett å lese

Besøksaddresse: Strandpromenaden 2, 0252 Oslo

© Astrup Fearnley Museet