Blogg

Marthe Andersen om feministisk kunst

Publisert under Kunstformidling med 1 bilder 31.01.2018, 07:08 av Renate Thorbjørnsen med

Tirsdag 6. februar holdes det tredje foredraget i vårt medlemskurs Hva er samtidskunst? I dette foredraget vil kunstner Marthe Andersen snakke om feministisk kunst. Vi stilte henne noen spørsmål om temaet.

Marie Løchen om minimalisme

Publisert under Kunstformidling med 1 bilder 24.01.2018, 09:16 av Renate Thorbjørnsen med

Tirsdag 30. januar holdes vårt andre foredrag i medlemskurset Hva er samtidskunst? I dette foredraget vil kunsthistoriker Marie Løchen snakke om minimalistisk kunst. Vi spurte henne hva ved denne kunstreningen hun ville fremheve som spesielt interessant.

Johanna Zwaig om kunstbevegelsen Fluxus

Publisert under Kunstformidling med 1 bilder 18.01.2018, 08:18 av Renate Thorbjørnsen med

Tirsdag 23. januar starter vinterens rekke av foredrag i vårt medlemskurs Hva er samtidskunst? I dette første foredraget vil performancekunstner Johanna Zwaig snakke om kunstbevegelsen Fluxus. Vi spurte henne hva ved bevegelsen hun finner spesielt interessant.

Astrup Fearnley Museet søker butikkmedarbeider

Publisert under Generelt med 1 bilder 05.01.2018, 08:33 av Astrup Fearnley Museet med

Er du glad i salg- og kundebehandling og ønsker å være en del av teamet i vår museumsbutikk?
Les stillingsutlysningen!

Astrup Fearnley Museet søker museumsverter til 2-årig deltidsengasjement.

Publisert under Generelt med 1 bilder 05.01.2018, 08:24 av Astrup Fearnley Museet med

Er du glad i kunstformidling og ønsker å bli museumsvert på Astrup Fearnley Museet?
Les stillingsutlysningen!

Takk for i år!

Publisert under Generelt, Utstillinger med 1 bilder 02.01.2018, 06:10 av Renate Thorbjørnsen med

I 2017 nådde museet ny besøksrekord! 187 000 har sett våre utstillinger, deltatt på åpninger og arrangementer. Dette er bedre enn besøkstallene under åpningsutstillingen i 2012, da museet var hovedstadens største nye attraksjon. Noe som ikke kunne passet bedre ettersom vi i 2017 kunne feire museets første fem år på Tjuvholmen.