Blogg

Ai Weiwei innkjøpt til Astrup Fearnley Samlingen

Publisert under med 1 bilder 30.06.2017, 13:17 av Astrup Fearnley Museet med

Astrup Fearnley Museet er stolte over å kunne dele nyheten om at to verk av Ai Weiwei har blitt kjøpt inn til Astrup Fearnley Samlingen. Museet inviterte Ai Weiwei til å skape et verk for sommerutstillingen Chinese Summer og resultatet var en stor og slående installasjon av verkene Tyres (2016) og Odyssey (2017), som nå innlemmes i museets samling!
Fortsett å lese

«The work can never be determined just by what I do or say. It's comprehension is facilitated by the works of other artists and critics and just what's going on at the time.» Louise Lawler, Prominence Given, Authority Taken: An Interview with Louise Lawler by Douglas Crimp.

Møt vår SoMe-sommervikar

Publisert under Generelt med 1 bilder 20.06.2017, 14:07 av Susanne Roald med

I sommer tar Yvonne Ruyter over museets sosiale medier! Yvonne har vokst opp i Oslo, er politisk engasjert og studerer kunsthistorie ved Universitetet i Oslo. Ved siden av dette jobber hun med kommunikasjon, eventer og grafisk design som selvstendig næringsdrivende. I dette intervjuet kan du lese mer om Yvonne, hennes interesse for sosiale medier og kunst.

David Hockney på reise

Publisert under Utstillinger, Kunstformidling med 1 bilder 13.06.2017, 14:07 av Susanne Roald med

I år feires en av de mest populære og innflytelsesrike britiske kunstnerne fra det 20. århundre; David Hockney. Tate Britain i London, Le Centre Pompidou i Paris og The Metropolitan Museum of Art i New York presenterer den mest komplette retrospektive utstillingen viet til kunstneren.

Astrup Fearnley Museets App med nytt design

Publisert under Generelt med 1 bilder 24.05.2017, 08:19 av Susanne Roald med

I samarbeid med Eyego har vi gleden av å presentere Astrup Fearnley Museets App med nytt design. Oppdater din eksisterende app i dag, og følg med for flere spennende oppdateringer i appen fremover!

Sommerjobb

Publisert under med 1 bilder 24.05.2017, 07:43 av Susanne Roald med