Blogg

Olivier Debré stilles ut i Tours

Publisert under Utstillinger med 1 bilder 10.03.2017, 15:39 av Susanne Roald med

I anledning utstillingen Olivier Debré. Un voyage en Norvège (11. mars – 17. september) på Le Centre de création contemporaine Olivier Debré (CCC OD) i Tours, Frankrike, har Astrup Fearnley Museet lånt ut 9 betydelige verk av Debré fra vår samling.

Los Angeles – A Fiction vises i Lyon

Publisert under Utstillinger med 1 bilder 07.03.2017, 14:27 av Susanne Roald med

Etter stor suksess i Oslo denne høsten og vinteren har den kritikerroste utstillingen Los Angeles – A Fiction, som Astrup Fearnley Museet kuraterte sammen med MAC Lyon, nå reist videre til sitt neste stopp! Onsdag 8. mars åpner utstillingen i Musée d'art contemporain de Lyon.

Eksplosiv interesse for Murakami by Murakami

Publisert under Utstillinger med 1 bilder 21.02.2017, 15:54 av Susanne Roald med

Den nye Murakami-utstillingen har skap stor interesse både nasjonalt og internasjonalt, og siden åpningen 9. februar har godt over 12 000 publikummere sett utstillingen på Astrup Fearnley Museet.

Publikumssuksessen Art Night

Publisert under Torsdagsarrangement med 1 bilder 14.02.2017, 16:37 av Susanne Roald med

Mathilde Emilie Johnsen jobber som sponsor- og markedsansvarlig på Astrup Fearnley Museet og har ansvar for det månedlige kveldsarrangementet Art Night. Art Night ble lansert i juni 2016 og har vært en suksess fra første stund. Vi har pratet med Mathilde om suksessen bak arrangementet, og hva hun tror er grunnen til at over 3500 har deltatt så langt.

Intervju med Johnny Amundsrud

Publisert under Kunstformidling med 1 bilder 08.02.2017, 15:57 av Susanne Roald med

I det siste foredraget i kursrekken «Hva er samtidskunst?» skal kunsthistoriker Johnny Amundsrud presentere appropriasjonskunsten og hvordan kunstnere som Cindy Sherman, Richard Prince og Sherrie Levine utfordret ideen om kunstverkets originalitet og autensitet. I dette intervjuet kan du lese mer om Johnnys bakgrunn og hans interesse for appropriasjonskunsten.

Kunst på reise

Publisert under Samlingen, Kunstformidling med 2 bilder 01.02.2017, 18:56 av Susanne Roald med

Verk fra Astrup Fearnley Samlingen er ofte på reise og kan ses på en rekke ulike utstillinger over hele verden! Flere ganger i året låner museet ut verk fra samlingen til utvalgte utstillinger og kunstinstitusjoner i Norge og utlandet. Akkurat nå er flere kunstverk på reise og kan oppleves i flere spennende utstillinger: