Boklansering: Dialogbasert undervisning

Dato
25.10.2012
Time
17:00-19:00
Sted:
Astrup Fearnley Museet
Aktivitetskategori
Dialogbasert undervisning, Fagbokforlaget
Kunne du tenke deg å ta i bruk kunstmuseet som læringsrom i undervisningen din? Ønsker du at elevene skal ta i bruk nysgjerrigheten og kreativiteten sin og lære gjennom samtaler og praktiske aktiviteter?


I boka Dialogbasert undervisning. Kunstmuseet som læringsrom kan du lese om hvordan erfarne museumsundervisere møter barn og unge og får dem med på å utforske temaer, utveksle meninger og utvikle nye tanker. Med utgangspunkt i kunst og design engasjeres elevene i diskusjon om ikke bare kunsten, men om historie, samfunn, bærekraft og identitet.

Astrup Fearnley Museet, LNU og Fagbokforlaget inviterer til bokarrangement med Olga Dysthe, Nana Bernhardt og Line Esbjørn, forfatterne av Dialogbasert undervisning.

Du får lære om dialogbasert undervisning og blir servert nyttige ideer om hvordan du selv kan ta i bruk kunstmuseet i undervisningen. Museets egne erfarne undervisere presenterer samlingen, som inneholder en rekke ikoniske verk fra den internasjonale samtidskunsten. Deretter får vi vandre fritt i samlingen. Her er det garantert mye å snakke om!

Påmeldingsfrist: 22. oktober  - Påmelding

GRATIS!

Besøksaddresse: Strandpromenaden 2, 0252 Oslo

© Astrup Fearnley Museet