Kunst i øyeblikket

Dato
06.04.2013
Time
12:30, 14:00 og 15:30
Sted:
Astrup Fearnley Museet
Aktivitetskategori
For barn & unge
Av og til varer et kunstverk bare et øyeblikk før det raser sammen. Kanskje noen tar et bilde, og da har vi et minne om det som skjedde. Er det annerledes å se et kunstverk i virkeligheten enn på et fotografi? Og når er et kunstverk egentlig ferdig?


5 – 8 år Kl. 12.30: Er du mellom 5 og 8 år og glad i kunst? Liker du å oppleve nyeting og være med på morsomme aktiviteter? Vi møtes en lørdag i måneden kl. 12.30 – meld deg på!
9 – 13 år Kl. 14.00: Rasmus inviterer deg mellom 9 og 13 år til å bli med i Rasmusklubben. Vi møtes en lørdag i måneden kl. 14.00 – meld deg på! 

Barnekunstklubben RASMUS er et tilbud til barn mellom 5 og 13 år. En lørdag i måneden inviterer vi til kunstopplevelser i museet. Vi ønsker å la barnas opplevelse av kunsten stå i fokus, og legger opp til en dialogbasert formidling medutgangspunkt i deres inntrykk og erfaringer. Kunsten i Astrup Fearnley Museetspeiler samtidens multimediale kunstuttrykk, og vi inkluderer blant annet foto og video i formidlingen. Arrangementene varer omtrent en time. Medlemskap er gratis.

Medlemsfordeler:
• Egne medlemskort
• Program tilsendt hvert halvår
•  20% rabatt på barneprodukter i museumsbutikken
• Medlemskort gir en voksen gratis adgang i følge med et Rasmusbarn

Forhåndspåmelding:Arrangementene er adgangsbegrenset til 20 barn pr. gruppe, og vi må derfor ha påmelding innen 2 dager før på e-post: rasmus@fearnleys.no

Astrup Fearnley Museet viser kunstutstillinger som er utfordrende, spennende og engasjerende, ikke minst for barn!

Velkommen til RASMUS!

Besøksaddresse: Strandpromenaden 2, 0252 Oslo

© Astrup Fearnley Museet