Den utkledde kunstneren

Dato
02.06.2013
Time
12:30 og 14:00
Sted:
Astrup Fearnley Museet
Aktivitetskategori
For barn & unge
Kunstneren Cindy Sherman bruker seg selv som modell i sine fotografier, men dette er ikke selvportretter! Hun kler seg ut og spiller mange ulike roller – alt fra filmstjerner til eventyrskikkelser. I fantasien kan vi være akkurat hvem vi vil, men blir vi en annen person selv om vi kler oss ut? Vi har flytttet tidspunktet til 1. juni grunnet miniøya som er helget etter.


5 – 8 år Kl. 12.30
: Er du mellom 5 og 8 år og glad i kunst? Liker du å oppleve nyeting og være med på morsomme aktiviteter? Vi møtes en lørdagi måneden kl. 12.30 – meld deg på!

9 – 13 år Kl. 14.00: Rasmus inviterer deg mellom 9 og 13 år til å bli med i Rasmusklubben. Vi møtes en lørdag i måneden kl. 14.00 – meld deg på!

Barnekunstklubben RASMUS er et tilbud til barn mellom 5 og 13 år. En lørdag i måneden inviterer vi til kunstopplevelser i museet. Vi ønsker å la barnas opplevelse av kunsten stå i fokus, og legger opp til en dialogbasert formidling med utgangspunkt i deres inntrykk og erfaringer. Kunsten i Astrup Fearnley Museetspeiler samtidens multimediale kunstuttrykk, og vi inkluderer blant annet foto og video i formidlingen. Arrangementene varer omtrent en time. Medlemskap er gratis.

Medlemsfordeler:
• Egne medlemskort
• Program tilsendt hvert halvår
•  20% rabatt på barneprodukter i museumsbutikken
• Medlemskort gir en voksen gratis adgang i følge med et Rasmusbarn.

Forhåndspåmelding: Arrangementene er adgangsbegrenset til 20 barn pr. gruppe, og vi må derfor ha påmelding innen 2 dager før på e-post: rasmus@fearnleys.no

Astrup Fearnley Museet viser kunstutstillinger som er utfordrende, spennende og engasjerende, ikke minst for barn!

Velkommen til RASMUS!

Besøksaddresse: Strandpromenaden 2, 0252 Oslo

© Astrup Fearnley Museet