Utenfor døren din

Dato
05.05.2013
Time
12:30 og 14:00
Sted:
Astrup Fearnley Museet
Aktivitetskategori
For barn & unge
Hva skjer med kunsten om den står ute i det fri? Hvordan liker den seg i sol og regn, og med klatrende barn på seg? Vi ser på skulpturene i parken, og lager performance, lyd og Land art utenfor museet! Vi har flyttet Rasmusklubben til søndag 5. mai grunnet åpningen på lørdag.


5 – 8 år Kl. 12.30: Er du mellom 5 og 8 år og glad i kunst? Liker du å oppleve nyeting og være med på morsomme aktiviteter? Vi møtes en lørdagi måneden kl. 12.30 – meld deg på!
9 – 13 år Kl. 14.00: Rasmus inviterer deg mellom 9 og 13 år til å bli med i Rasmusklubben. Vi møtes en lørdag i måneden kl. 14.00 – meld deg på!

Barnekunstklubben RASMUS er et tilbud til barn mellom 5 og 13 år. En lørdag i måneden inviterer vi til kunstopplevelser i museet. Vi ønsker å la barnas opplevelse av kunsten stå i fokus, og legger opp til en dialogbasert formidling med utgangspunkt i deres inntrykk og erfaringer. Kunsten i Astrup Fearnley Museetspeiler samtidens multimediale kunstuttrykk, og vi inkluderer blant annet foto og video i formidlingen. Arrangementene varer omtrent en time. Medlemskap er gratis.

Medlemsfordeler:
• Egne medlemskort
• Program tilsendt hvert halvår
•  20% rabatt på barneprodukter i museumsbutikken
• Medlemskort gir en voksen gratis adgang i følge med et Rasmusbarn.

Forhåndspåmelding: Arrangementene er adgangsbegrenset til 20 barn pr. gruppe, og vi må derfor ha påmelding innen 2 dager før på e-post: rasmus@fearnleys.no

Astrup Fearnley Museet viser kunstutstillinger som er utfordrende, spennende og engasjerende, ikke minst for barn!

Velkommen til RASMUS!

Besøksaddresse: Strandpromenaden 2, 0252 Oslo

© Astrup Fearnley Museet