MELK

Dato
17.10.2013
Time
17:00
Sted:
Formidlingsrommet i Bygning 2: Samlingen
Aktivitetskategori
Torsdagsarrangement
Initiativtagerne bak MELK ønsker å vise frem den nye generasjonen fotokunstnere i Norge og Skandinavia samt diskutere fotografi som kunstverk i en utstillingssammenheng i en intrikat tid for mediet.

Foredraget vil basere seg på en gjennomgang av utvalgte utstillinger og prosjekter i regi av MELK siden 2009 og vinkle dette mot en diskusjon rundt fotografi som medium i utstillingssammenheng.

MELK er et kunstnerdrevet visningsrom i Oslo med formål om å være møteplass og visningsrom for norsk og skandinavisk kamerabasert kunst. Hovedfokuset ligger i å fremme den nye generasjonen fotokunstnere i Norge og Skandinavia gjennom utstillinger, diskusjoner og formidlingsarbeid lokalt og internasjonalt.  MELK holder til i Borggata 7 på Tøyen i Oslo med et kombinert galleri og prosjektrom på 80kvm i tillegg til fellesatelier og bokhandel. Utstillingsrommet huser fire utstillinger i året og fungerer som et prosjektrom for involverte kunstnere utenom utstillingsperioder. Målet med prosjektrommet er å knytte bånd mellom kunstnere og publikum. Et sted for research, utforskning av arbeider og diskusjon.

Se også:

Besøksaddresse: Strandpromenaden 2, 0252 Oslo

© Astrup Fearnley Museet