Babyomvisning Europe, Europe

Dato
05.12.2014
Time
13:00
Sted:
Aktivitetskategori
Vi ønsker velkommen til babyomvisninger for foreldre med barn opp til 2 år. Bli inspirert og opplev utstillingene i en omvisning tilpasset småbarnsforeldre. Tilbudet er drop-in med maks 20 voksne per gruppe, og omvisningen er inkludert i inngangsbilletten. Vi oppfordrer alle til å bruke bæreseler.

I desember skal vi bli kjent med ung, europeisk samtidskunst! Utstillingen «Europe, Europe» samles over 30 unge kunstnere under 35 år fra åtte europeiske byer: Oslo, Berlin, Brussel, Paris, London, Zürich, Praha og Lisboa. Utstillingens kuratorer, Hans Ulrich Obrist, Thomas Boutoux og Gunnar B. Kvaran, har dannet en «organisk kuratormodell» som gjør at utstillingen kan endre og utvikle seg over tid. De har valgt ut to kunstnere fra hver av byene/kunstscenene, en «korrespondent» og et alternativt utstillingsrom «Alternative Space». Korrespondentene har igjen invitert ytterligere to kunstnere med i utstillingen. Utsilingen gir et unikt innblikk i en mangfoldig, europeisk kunstscene hvor vi både vil se videokunst, installasjoner, malerier og konseptkunst.

Omvisningen er inkludert i inngangsbilletten som kjøpes i resepsjonen inne i museet. Det lønner seg å melde seg inn i vår kunstklubb hvis man ønsker å være med på flere omvisninger.

Besøksaddresse: Strandpromenaden 2, 0252 Oslo

© Astrup Fearnley Museet