Babyomvisning- Jens Johannessen

Dato
27.06.2014
Time
13:00
Sted:
Bygning 2
Aktivitetskategori
Vi ønsker velkommen til babyomvisninger for foreldre med barn opp til 2 år. Dette er siste babyomvisning før vi tar sommerferie i juli!

Bli inspirert og opplev utstillingene i en omvisning tilpasset småbarnsforeldre. Tilbudet er drop-in med maks 20 voksne per gruppe, og omvisningen er inkludert i inngangsbilletten.

I juni skal vi bli kjent med kunstneren Jens Johannessen og hans utstilling Collage / Décollage. Johannessen har siden sitt gjennombrudd på midten av 1960-tallet befestet sin posisjon som en av landets mest markante malere gjennom utstillinger i inn- og utland, samt innkjøp av landets fremste institusjoner. Johannessen har en viktig tilstedeværelse i Astrup Fearnley Samlingen, som inneholder noen av hans mest sentrale verk.

Utstillingen fokuserer på Johannessens bruk av teknikker innen collage og décollage. Allerede i røntgenbildene fra 1965 finner vi premissene for både skjærebildene Johannessen arbeidet med på slutten av 1960- til midten av 70-tallet, til hans sammensatte malerier med bruk av jernsjablonger og papirsjablonger.

Det lønner seg å melde seg inn i vår kunstklubb hvis man ønsker å være med på flere omvisninger.

Besøksaddresse: Strandpromenaden 2, 0252 Oslo

© Astrup Fearnley Museet