Rasmusklubben

Dato
28.02.2015
Time
12:30, 14:00 eller 15:30
Sted:
Formidlingsrommet i bygning 2
Aktivitetskategori
For barn & unge
Barnekunstklubben RASMUS er et tilbud til barn mellom 5 og 15 år. To lørdager i måneden nviterer vi til kunstopplevelser i museet! Tidspunktene for de ulike alderstrinnene er kl. 12:30 (barn fra 5-7 år) kl. 14:00 (barn fra 8-10 år) og 15:30 (fra 11-15 år).


FORHÅNDSPÅMELDING:
Arrangementene er adgangsbegrenset til 20 barn, vi må derfor ha påmelding senest to dager før på e-post: rasmus@fearnleys.no


Amerikansk kunst! 
Tidspunkt: 7. februar og 28. februar

Amerika påvirker oss i Norge! Vi ser på noen av de amerikanske kunstnerne i museets samling. Flere av dem bruker referanser fra populærkultur, tegneserier, film og historie. Hva forbinder du med Amerika? Kanskje du kjenner igjen symbolene kunstnerne bruker som reklamer, cowboyer, McDonald`s, hip hop eller tegneseriefigurer? 

Vi ønsker å la barnas opplevelser av kunsten komme i fokus for formidlingen, og legger opp til en dialogbasert formidling med utgangspunkt i deres inntrykk og erfaringer. Kunsten i Astrup Fearnley Museet speiler samtidens multimediale kunstuttrykk, og vi inkluderer blant annet foto og video i formidlingen. Arrangementene varer omtrent en time og medlemskap er gratis.


Har du spørsmål, kommentarer eller tilbakemeldinger, kontakt: rasmus@fearnleys.no eller i.sannes@fearnleys.no

Besøksaddresse: Strandpromenaden 2, 0252 Oslo

© Astrup Fearnley Museet