Galleripresentasjon: SCHLOSS

Dato
01.12.2016
Time
18.00
Sted:
Astrup Fearnley Museet
Aktivitetskategori
Torsdagsarrangement, Foredrag
Vil du bli kjent med et nytt tilskudd i Oslos kunstnerdrevne galleriverden? Torsdag 1. desember skal kunstneren Ida Ekblad (f.1980) og journalist og redaktør Marie-Alix Isdahl Voisin (f.1988) presentere det nyetablerte visningsstedet SCHLOSS.

 

SCHLOSS er et visningssted som åpnet i mars 2016, og befinner seg i et tidligere bilverksted for Porsche på Sofienberg i Oslo. Galleriet har en vid profil der de presenterer både nasjonal- og internasjonal samtidskunst, konserter og publikasjoner. I kveldens foredrag skal Voisin og Ekblad presenterer SCHLOSS’ profil, tidligere utstillinger, videosnutter og fremtidige prosjekter. Galleriet kan sees i forlengelse av Oslos mangfoldige kunstnerdrevne steder som Ekblad har erfaring fra, der hun tidligere drev Willy Wonka Inc på 2000-tallet med kunstneren Anders Nordby.

Etter foredraget inviterer Vingen Bar til mingling hvor du kan kjøpe mat, barsnacks, drinker og forfriskninger.

 

Marie-Alix Isdahl Voisin er daglig leder i Schloss med bakgrunn som journalist for Morgenbladet og tidligere redaktør i NATT & DAG.

Kunstneren Ida Ekblad har hatt en omfattende utstillingsvirksomhet siden 2006 der hun har stilt ut på prestisjefylte institusjoner som New Museum, Palais de Tokyo og Venezia-biennalen, i tillegg til en soloutstilling på Museet for samtidskunst 2013. Ekblad er representert i Astrup Fearnley Samlingen. 

Foredraget er gratis - velkommen!

Besøksaddresse: Strandpromenaden 2, 0252 Oslo

© Astrup Fearnley Museet