Kveldsomvisning i Good Morning America

Dato
21.01.2016
Time
17:30
Sted:
Bygning 1
Aktivitetskategori
Omvisning / kunstprat
Velkommen til kveldsomvisning i GOOD MORNING AMERICA! Førstkommende søndag, 24. januar, er siste dag for denne utstilingen. I den anledning setter vi opp en egen kveldsomvisning torsdag 21. januar kl. 17.30.


Utstillingen inneholder verk av Cindy Sherman, Richard Prince, Jeff Koons, Robert Gober, Felix Gonzalez-Torres og Charles Ray. Hver av dem har skapt en svært personlig form for kunstnerisk uttrykk for å fortelle historien om det amerikanske samfunnet på denne tiden. Bli med på en omvisning og lær mer om noen av de mest toneangivende amerikanske kunstnerne i sin generasjon!

«Astrup Fearnley gir oss en parade av kanoniserte kunstnere og verk fra andre siden av Atlanteren.» … «Utstillingen er en viktig dokumentasjon av et sentralt avsnitt i nyere kunsthistorie. Det er også en begivenhet i den forstand at det er første gang et norsk museum gir en bred presentasjon av en generasjon amerikanske kunstnere som har hatt avgjørende betydning for nyere norsk kunst.» 
- Øivind Storm Bjerke, Klassekampen.Omvisningen koster kr. 50,- i tillegg til inngangsbillett. Gratis for våre Kunstklubb-medlemmer!

Besøksaddresse: Strandpromenaden 2, 0252 Oslo

© Astrup Fearnley Museet