Astrup Fearnley Museet med barna

31.07.2016
Aktivitetskategori
For barn & unge, Utstilling
Opplev Astrup Fearnley Museet med barna i sommer! Vi har mange aktiviteter for både store og små i våre utstillinger.

Utforsk utstillingene #AlexIsrael og The World is Made of Stories - Verk fra Astrup Fearnley Samlingen med barna i sommer! Vi ønsker at museumsbesøket skal være en hyggelig opplevelse for barnefamilie, og arrangerer derfor ulike aktiviteter til glede for store og små gjennom hele sommeren.

I skulpturparken har vi rebus med en liten premie til alle som deltar. Ta kontakt med resepsjonen når dere kommer for mer informasjon.

Vil dere lære mer om kunsten i utstillingene sammen? Last ned appen Astrup Fearnley Museet gratis via iTunes eller Google Play. Her har vi laget egne lydfiler til både barn og voksne hvor dere sammen kan utforske . Til de som ikke har smarttelefon har vi iPods til gratis utlån i resepsjonen.

Fra 19. juli - 20. august vil det være innspilling av NRK Sommeråpent i skulpturparken. Da kan barna tegne sin egen Alex Israel silhuett, og få ansiktsmaling inspirert av solnedgangene i utstillingen!

Velkommen til en kreativ sommer på Astrup Fearnley Museet!