Artist talk med Alex Israel

09.06.2016
Astrup Fearnley Museet, Kiefersalen (bygning 2)
Aktivitetskategori
Kunstnerpresentasjon, Utstilling
I forbindelse med utstillingen #AlexIsrael ønsker vi velkommen til artist talk med kunstneren torsdag 9. juni kl. 17.

Alex Israel har de siste årene gjort seg svært bemerket på den internasjonale kunstscenen, både med sine malerier, skulpturer og ikke minst det beryktede talkshowet As It Lays. Nå kan du selv høre ham fortelle om den aktuelle utstillingen og sitt kunstneriske prosjekt.

Presentasjonen vil foregå på engelsk med en varighet på ca. 45 minutter. Arrangementet holdes i Kiefersalen i bygning 2.

Arrangementet koster kr. 50,-. Gratis for medlemmer av Astrup Fearnley KUNSTKLUBBEN.

Vi anbefaler å være tidlig ute da det vil være ca. 200 plasser tilgjengelig til de først oppmøtte. Dørene åpner kl. 16.30.

VELKOMMEN!

Se også: