Plot/Oslo: Kunstnermøte med Alex Israel

Dato
07.06.2016
Time
18:00
Sted:
Bygning 1
Aktivitetskategori
For barn & unge, Kunstnerpresentasjon
7. juni skal Plot/Oslo møte den amerikanske kunstneren Alex Israel og får samtidig en eksklusiv preview av hans utstilling #AlexIsrael! Det er plassbegrensning med 30 plasser så send mail til plotoslo@gmail.com for å holde av en plass!

 

Alex Israel har de siste årene gjort seg svært bemerket på den internasjonale kunstscenen, både med sine malerier, skulpturer og ikke minst det beryktede talkshowet As It Lays. I Israels kunst kan på mange måter sies å springe ut fra hans Los Angeles-baserte tilværelse og omtales ofte som et portrett av LA. Den californiske byen med sin yrende film- og populærkultur er både kildemateriale, tematikk og muse i hans kunst.

Israel henter inspirasjon fra amerikansk medie- og filmindustri og skaper malerier, skulpturer og installasjoner som også inkluderer elementer av talkshow og performance. I sitt ikoniske talkshow As It Lays intervjuer den alltid solbrillebekledde kunstneren avdankede Hollywood-kjendiser – fra Marilyn Manson, Perez Hilton til levende legender som Jamie Lee Curtis og Paul Anka. Nå kan du selv høre ham fortelle om den aktuelle utstillingen og sitt kunstneriske prosjekt.

Les mer om utstillingen

Plot/Oslo er en kunstklubb for unge mellom 15-25 år som er et samarbeid mellom Astrup Fearnley Museet, Nasjonalmuseet – Museet for samtidskunst og Kunstnernes Hus. 

Besøksaddresse: Strandpromenaden 2, 0252 Oslo

© Astrup Fearnley Museet