Siste visning! River of Fundament på Cinemateket

Dato
19.03.2016
Time
16.00
Sted:
Cinemateket i Oslo
Aktivitetskategori
Utstilling
Astrup Fearnley Museet er stolte av å i samarbeid med Cinemateket i Oslo kunne presentere Norgespremieren på Matthew Barneys nye filmverk River of Fundament!


Filmprogrammet på Cinemateket, som foruten River of Fundament, består av seks av Barneys mest omfattende filmatiske verk er del av utstillingen Matthew Barney - Bildungsroman

River of Fundament er et gesamtkunstwerk som reflekterer over emner som død, reinkarnasjon, transformasjon og transcendens.

Lørdag 19. mars kl. 16.00 viser Cinemateket River of Fundament for siste gang. Benytt sjansen til å få med deg en av de sjeldne visningene av Barneys nyeste filmverk som nå vises for første gang i Skandinavia! Program og billetter på Cinemateket.no.

"(...) a brilliantly rendered, giddily self-referential satire of contemporary American culture" - The Guardian

"Å være vitne til dette spektakulære gesamtkunstwerket er som å se en sommerblockbuster fra en annen dimensjon, hvor filmkunsten har fått utvikle seg upåvirket av de kommersielle hensynene som forvandler så mange av dagens storbudsjettsproduksjoner til den kulturelle ekvivalenten av hvit støy." - Dagbladet

Besøksaddresse: Strandpromenaden 2, 0252 Oslo

© Astrup Fearnley Museet