Art Night på Astrup Fearnley Museet

Dato
17.11.2016
Time
19.00 - 23.00
Sted:
Astrup Fearnley Museet
Aktivitetskategori
Torsdagsarrangement, Utstilling
Velkommen til ART NIGHT! Én torsdag i måneden inviterer vi deg til å oppleve vår aktuelle temporære utstilling for kun kr. 50,- (GRATIS for medlemmer av Astrup Fearnley KUNSTKLUBBEN)!

 

KVELDSÅPEN UTSTILLING - DRINKER - DJ

Hold av torsdag 17. november, da er det klart for en ny ART NIGHT i Los Angeles - A Fiction!

Los Angeles omtales ofte ved hjelp av klisjeer som har å gjøre med klimaet, Hollywood og byens livsstil. Men Los Angeles har også en annen side, en mørkere side, som omhandler utfordrende sosiale spørsmål om rase, seksualitet, kjønn og politikk. I utstillingen Los Angeles - A Fiction presenteres kunstnere og forfattere fra byens kunst- og litteraturscene fra de siste 50 årene, og skaper et fiktivt og subjektiv syn på Los Angeles.

På ART NIGHT kan du se utstillingen for kun 50 kroner, det blir musikk i museet, super stemming og freshe drinker fra Vingen Bar.

Kveldens DJ: Iben Middelthon Tjessem, som utgjør halvparten av superdoen Susiserken. Hun spiller stort sett digg elektropop, RnB og hip hop og har vært innom nesten alle de viktigste klubbene i Oslo. Iben fikser alltid god stemning og vi gleder oss til å høre hennes set på ART NIGHT. 

Bli medlem av Kunstklubben og gå forbi køen! Medlemmer får gratis inngang på museet. Er du ikke medlem enda? Kjøp ditt medlemskap i resepsjonen ved ankomst eller i vår nettbutikk.

VELKOMMEN!

Besøksaddresse: Strandpromenaden 2, 0252 Oslo

© Astrup Fearnley Museet