Astrup Fearnley SHOP presenterer: BJARNE+BJØRG

Dato
25.11.2016
Time
19.00 - 22.00
Sted:
Astrup Fearnley SHOP
Aktivitetskategori
Lansering
Astrup Fearnley SHOP ønsker velkommen til lanseringen av en unik smykkekolleksjon av billedkunstner Bjarne Melgaard og smykkedesigner Bjørg Nordli-Mathisen!

 

Fredag 25. november kl. 19.00 kan verden for første gang se resultatet av deres samarbeid i Astrup Fearnley SHOP! Det blir en Artist Talk med Bjørg og Bjarne kl. 19.30 med en påfølgende fest på Vingen Bar, som lager spesialkomponerte drinker og en egen grisemeny. 

Kolleksjonen tar utgangspunkt i tegninger, skisser og tekst laget av Melgaard, og består av mer enn hundre unike smykker. Alle er basert i 925 sølv og 18 karat solid gull, og fullbesatt med diamanter, smaragder, rubiner og edelstener i fargerike kombinasjoner. Her er Melgaards verden gjenskapt i miniatyrskala. Kolleksjonen består hovedsakelig av eksklusive, "one of a kind" smykker. Denne kolleksjonen selges kun via Astrup Fearnley SHOP helgen 25. - 27. november. 

En mindre del av kolleksjonen produseres i et begrenset, men større opplag, og disse smykkene vil også selges eksklusivt i Astrup Fearnley SHOP frem til 1. januar 2017. 

I samarbeid med art director og kunstner, Babak Radboy (US), lanseres samtidig en Bjarne Melgaard + BJØRG kalender for 2017. Med minigriser som smykke- og kalendermodeller, skildres det hver måned ett nytt scenario fra kunstner Bjarne Melgaards liv. Må sees!

Lanseringen er åpen for alle og helt gratis! 

VELKOMMEN!

Kontakt: shop@fearnleys.no

Se også:

Besøksaddresse: Strandpromenaden 2, 0252 Oslo

© Astrup Fearnley Museet