Boklansering: Stillhet i støyens tid av Erling Kagge

Dato
08.11.2016
Time
17.00 - 20.00
Sted:
Astrup Fearnley Museet
Aktivitetskategori
Untitled
Velkommen til boklansering: "Stillhet i støyens tid" av Erling Kagge!

 

Hva er stillhet? Hvor er den? Hvorfor er den viktigere enn noen gang? Tre spørsmål – trettitre forsøk på svar.

Eventyrer Erling Kagge har opplevd mer stillhet enn de fleste. De siste årene har han savnet den. Boka Stillhet i støyens tid handler om å finne igjen stillheten i et travelt hverdagsliv. Erling Kagge skildrer møter med stillhet gjennom reiser, naturopplevelser, mennesker og kunst. Stillheten kommer ikke av seg selv, men må skapes hver dag.

Stillhet i støyens tid er solgt til nitten land på rekordtid. Bli med på å feire boksensasjonen med lanseringsfest på Astrup Fearnley Museet! Erling Kagge bokbades av forfatter Marie Aubert, og det blir boksalg og signering.

Stillhet i støyens tid er illustrert av en rekke kunstnere, blant annet Ed Ruscha og Cathrine Opie, to kunstnere som også er presentert i «Los Angeles - A Fiction».

Program:
17.00 – Velkomstdrink. Erling Kagge spanderer 300 glass musserende vin. Mat og drikke for øvrig kan kjøpes på Vingen Bar.
18.00 – Erling Kagge bokbades av Marie Aubert.
18.45 – 20.00 Feiring med mulighet for gode samtaler, god mat og drikke på Vingen Bar og se nærmere på utstillingen «Los Angeles - A Fiction». 

Museet stenger kl. 20.00, men Vingen Bar holder åpent utover kvelden. 

«Å stenge verden ute handler ikke om å snu ryggen til omgivelsene, men det motsatte: Se verden litt tydeligere, holde en retning og forsøke å elske livet.»
- Erling Kagge

«Erling Kagges tanker om stillhet er betimelige og troverdige (....) Det er mye selvhjelpslitteratur der ute, men lite av den er verdt å samle på – ganske enkelt fordi den baserer seg på hule formler og lettkjøpte tanker om lykke. Innimellom er det likevel perler som minner om at å hjelpe seg selv faktisk ikke handler om falske drømmer, men å se forbindelsene mellom hverdagsliv, tenkning og kunst. Kagges siste bok er blant disse perlene.»
- Kjetil Røed, Aftenposten


VELKOMMEN!

Besøksaddresse: Strandpromenaden 2, 0252 Oslo

© Astrup Fearnley Museet