Plot/ Oslo: Omvisning i Los Angeles - A fiction

Dato
24.11.2016
Time
17.30
Sted:
Astrup Fearnley Museet
Aktivitetskategori
For barn & unge, Omvisning / kunstprat, Utstilling
Plot/Oslo inviterer alle mellom 15 og 25 til GRATIS omvisning i utstillingen "Los Angeles - A Fiction" på Astrup Fearnley Museet!


NB! Påmelding!
Maks 30 stykker, send mail til plotoslo@gmail.com for å reservere en plass. Førstemann til mølla!

 

Los Angeles - A Fiction

Los Angeles er en by med utpreget urbanisme og livsstil, preget av Hollywood, sol og surfing, men også en svært aktiv kunst- og kulturscene som har gjort seg bemerket i den store kunstverden.

I denne utstillingen presenteres kunstnere og forfattere fra byens kunst- og litteraturscene fra de siste 50 årene, og skaper et fiktivt og subjektiv syn på Los Angeles der de ulike narrativene genererer en flytende synergi mellom kunstverkene. Kunstnerne i utstillingen spenner fra d...e som har skapt kjente verk som har blitt synonymt med Los Angeles til yngre kunstnere som gir et nytt, forfriskende inntrykk av byen.


Om Plot/OSLO

Plot/Oslo er et samarbeid mellom Astrup Fearnley Museet, Nasjonalmuseet – Museet for samtidskunst og Kunstnernes Hus, med mål om å la flere unge bli nærmere kjent med samtidskunstfeltet.


Plot/Oslo arrangerer aktiviteter som omvisninger i ulike utstillinger, workshops, ekskursjoner, filmvisninger og treff med kunstnere og kuratorer. Arrangementene er gratis og åpne for alle mellom 15-25.

VELKOMMEN!

Se også:

Besøksaddresse: Strandpromenaden 2, 0252 Oslo

© Astrup Fearnley Museet