Høstferien på Astrup Fearnley Museet

Dato
09.10.2016
Time
Sted:
Astrup Fearnley Museet
Aktivitetskategori
For barn & unge, Utstilling
Opplev Astrup Fearnley Museet med barna i høstferien! Vi har mange aktiviteter for både store og små i våre utstillinger.


Utforsk utstillingene Los Angeles - A Fiction og The World is Made of Stories - Verk fra Astrup Fearnley Samlingen med barna i høstferien! Vi ønsker at museumsbesøket skal være en hyggelig opplevelse for barnefamilie, og arrangerer derfor ulike aktiviteter til glede for store og små hver dag.

I skulpturparken har vi rebus med en liten premie til alle som deltar. Ta kontakt med resepsjonen når dere kommer for mer informasjon.

 

Kreativt familieverksted, søndag 9. oktober kl. 11:30 - 17.00

Kom innom oss på søndag og lag din egen abstrakte skulptur! Her må du tenke 3-dimensjonalt og på fargebruk, kanskje du finner inspirasjon i vår nye utstilling, Los Angeles – A Fiction?

Verkstedet er åpent fra kl. 11.30 til kl. 17, men holder en liten pause og er stengt mellom kl. 14 og 14.30.

 

Vil dere lære mer om kunsten i utstillingene sammen? Last ned appen Astrup Fearnley Museet gratis via iTunes eller Google Play. Her har vi laget egne lydfiler til både barn og voksne hvor dere sammen kan utforske . Til de som ikke har smarttelefon har vi iPods til gratis utlån i resepsjonen.

Velkommen til en kreativ høstferie på Astrup Fearnley Museet!

Besøksaddresse: Strandpromenaden 2, 0252 Oslo

© Astrup Fearnley Museet