Art Night x Murakami

Dato
16.02.2017
Time
19.00 - 23.00
Sted:
Astrup Fearnley Museet
Aktivitetskategori
Torsdagsarrangement
Velkommen til ART NIGHT! Én torsdag i måneden inviterer vi deg til å oppleve vår aktuelle temporære utstilling for kun kr. 50 (GRATIS for medlemmer av Astrup Fearnley Museets Kunstklubb)!

 

KVELDSÅPEN UTSTILLING - DRINKER - DJ

Det er endelig klart for ART NIGHT i den nye utstillingen Murakami by Murakami! Kom og se utstillingen på kveldstid, test Vingen Bars nye cocktails og nyt beats fra Pieces of Juno!

Kl. 20.00: se Takashi Murakamis langfilm Jellyfish Eyes (2013) i museets filmrom i utstillingens andre etasje.

Murakami by Murakami er den første soloutstillingen den japanske samtidskunstneren Takashi Murakami viser i Skandinavia, og består av en rekke malerier, skulpturer og filmer. Utstillingen presenterer fenomenet Murakami fra flere ulike vinkler - i tillegg til å vise et omfattende utvalg verk fra hans særegne kunstnerskap, belyser utstillingen også hans virksomhet som samler, gallerist, filmskaper, kulturell entreprenør og aktivist.

ART NIGHT er gratis for medlemmer av Astrup Fearnley Museets Kunstklubb! Visste du at alle unge mellom 18 og 25 år kan bli medlem av Kunstklubben for kun 150 kr for et år? Kjøp ditt medlemskap i resepsjonen ved ankomst eller i vår nettbutikk!

Pieces of Juno er artist, komponist og produsent, og en av grunnleggerne bak plateselskapet og det kreative kollektivet KOSO. Stilen hennes er mørk, cinematisk og konfronterende, og hun har blant annet remikset Beethoven for Ultima festivalen, komponert for Den Norske Opera og Ballett og gjort liveperformance for Munchmuseet.

VELKOMMEN TIL ART NIGHT!

Besøksaddresse: Strandpromenaden 2, 0252 Oslo

© Astrup Fearnley Museet