Offisiell etterfest: Murakami by Murakami

09.02.2017
Aktivitetskategori
Torsdagsarrangement, For barn & unge, Utstilling
Velkommen til offisiell etterfest i forbindelse med utstillingen MURAKAMI by MURAKAMI!

Murakami by Murakami: Offisiell etterfest

Sted: The Villa
Tid: kl. 22-02
20år
GRATIS

Kveldens DJs: Charlotte T & Danby Choi

Bli med å feire den første soloutstillingen i Skandinavia med den verdensberømte japanske kunstneren Takashi Murakami! Charlotte Thorstvedt og Danby Choi spiller plater og vi gir ut eksklusive Art Bags til de 50 første gjestene.

I løpet av de siste tjue årene har Murakami vært svært tilstedeværende på den internasjonale kunstscenen. Utstillingen «Murakami by Murakami» presenterer fra flere ulike vinkler fenomenet Takashi Murakami og i tillegg til å vise et omfattende utvalg verk fra Murakamis særegne kunstnerskap, belyser utstillingen også hans virksomhet som samler, gallerist, filmskaper, forretningsmann og aktivist.

Velkommen!