Astrup Fearnley Museet med barna

31.07.2017
Aktivitetskategori
For barn & unge
Opplev Astrup Fearnley Museet med barna i sommer! Vi har mange aktiviteter for både store og små i våre utstillinger.

Utforsk utstillingene Chinese Summer og The World is Made of Stories - Verk fra Astrup Fearnley Samlingen med barna i sommer! Vi ønsker at museumsbesøket skal være en hyggelig opplevelse for barnefamilier, og arrangerer derfor ulike aktiviteter til glede for store og små gjennom hele sommeren.

Vær en kunstdetektiv! Utforsk kunsten og utstillingene med spennende oppgaver for barna. Ta kontakt med resepsjonen når dere kommer for mer informasjon.

Vil dere lære mer om kunsten i utstillingene sammen?
Last ned appen Astrup Fearnley Museet gratis via iTunes eller Google Play. Her har vi laget egne lydfiler til både barn og voksne hvor dere sammen kan utforske utstillingene. Det er også mulig å låne iPods gratis i resepsjonen.

Velkommen til en kreativ sommer på Astrup Fearnley Museet!