Art Night x Murakami

Dato
16.03.2017
Time
19.00 - 23.00
Sted:
Astrup Fearnley Museet
Aktivitetskategori
Torsdagsarrangement
Velkommen til ART NIGHT! Én torsdag i måneden inviterer vi deg til å oppleve vår aktuelle temporære utstilling for kun kr. 50 (GRATIS for medlemmer av Astrup Fearnley Museets Kunstklubb)!

 

KVELDSÅPEN UTSTILLING - DRINKER - DJ

Det er endelig klart for ART NIGHT i den nye utstillingen Murakami by Murakami! Se utstillingen på kveldstid med en herlig drink og musikk fra DJ-duoen Blond som spiller det siste innen hip hop og R&B.

Kl. 20.00: se Takashi Murakamis langfilm Jellyfish Eyes (2013) i museets filmrom i utstillingens andre etasje.

Murakami by Murakami er den første soloutstillingen den japanske samtidskunstneren Takashi Murakami viser i Skandinavia, og består av en rekke malerier, skulpturer og filmer. Utstillingen presenterer fenomenet Murakami fra flere ulike vinkler - i tillegg til å vise et omfattende utvalg verk fra hans særegne kunstnerskap, belyser utstillingen også hans virksomhet som samler, gallerist, filmskaper, kulturell entreprenør og aktivist.

Kveldens DJ: Ida og Maggie som utgjør DJ-duoen Blond. Sammen spiller de en dansbar blanding av det siste innen hip hop, R&B og elektronisk musikk. Ida er kjent fra elektronikabandet Mmm, klubbkonseptet Nightcall, Radio1 og P3, mens Maggie har bakgrunn fra rapbloggen Jubel.fm og klubbkonseptet Rapfest.

ART NIGHT er gratis for medlemmer av Astrup Fearnley Museets Kunstklubb! Visste du at alle unge mellom 18 og 25 år kan bli medlem av Kunstklubben for kun 150 kr for et år? Kjøp ditt medlemskap i resepsjonen ved ankomst eller i vår nettbutikk!

VELKOMMEN TIL ART NIGHT!

Besøksaddresse: Strandpromenaden 2, 0252 Oslo

© Astrup Fearnley Museet