Hvem er Matias Faldbakken?

Dato
18.10.2017
Time
18:00
Sted:
Astrup Fearnley Museet
Aktivitetskategori
Utstilling, Foredrag
Onsdag 18. oktober inviterer vi våre medlemmer til foredrag om Matias Faldbakkens kunstnerskap og hans aktuelle utstilling Effects of Good Goverment in the Pit her på museet.


Matias Faldbakken danner ofte grunnlag for flere klangbunner i sine verk, både når han jobber tekstlig og visuelt. Hans bruk av et bredt spekter av referanser fra klassisk maleri og litteratur til moderne teknologi, punk og skatekultur åpner for mange mulige innganger til å forstå verkene hans. 

Med utgangspunkt i og med eksempler fra den aktuelle utstillingen vil dere se verk med inspirasjon fra både avantgardekunsten og undergrunnskulturer. Foredraget holdes av vår formidlingsleder, Ida Sannes Hansen, som vil komme inn på sentrale begreper og tendenser i Faldbakkens kunst.

Matias Faldbakken regnes som en av våre viktigste samtidskunstnere og utstillingen Effects of Good Government in the Pit viser hans kunstneriske utvikling fra det inneværende tiåret med et verksutvalg fra 2011 og frem til i dag, i tillegg til to stedsspesifikke arbeider kunstneren har skapt i møte med museets arkitektur. 

Foredraget er gratis for alle våre medlemmer og vil holdes midt i utstillingen, i museets hovedsal. 

 

Påmelding
Kursrekken er kun for medlemmer av Astrup Fearnley Museets kunstklubb. Ønsker du å delta, men er ikke medlem enda? Meld deg inn i dag!

Se også:

Besøksaddresse: Strandpromenaden 2, 0252 Oslo

© Astrup Fearnley Museet