ART NIGHT x Cindy Sherman

25.01.2018
Aktivitetskategori
Art Night
Velkommen til ART NIGHT i utstillingen Cindy Sherman - Verk fra Astrup Fearnley Samlingen!

KVELDSÅPEN UTSTILLING - DRINKER - MUSIKK

I 2018 feirer Astrup Fearnley Museet 25 år og det markeres med 9 ulike jubileumsutstillinger i Astrup Fearnley Samlingen. Første kunstner ut er Cindy Sherman, en av de viktigste amerikanske appropriasjonskunstnerne som var med på å revolusjonere den internasjonale samtidskunsten på slutten av 70-tallet.

Bli med på speed-omvisninger hver halvtime mellom 19:30 og 22:00, eller delta på vår Sherman-inspirerte fotoworkshop!

PRIS: kun kr. 50,-
Gratis for medlemmer av Astrup Fearnley Museets kunstklubb.
Vil du unngå kø? Art Night er ikke bare gratis for medlemmer, du kommer også forbi køen! Kjøp ditt medlemskap i resepsjonen, i vår nettbutikk eller via vår app.

Du kan også kjøpe billetter på forhånd via ticketmaster (kr. 15 kommer i tillegg grunnet avgifter fra Ticketmaster).