Filmvisning: Alex Israels nye spillefilm SPF-18

Dato
13.03.2018
Time
18:00
Sted:
Astrup Fearnley Museet
Aktivitetskategori
Filmvisning
Tirsdag 13. mars kommer Alex Israel til Astrup Fearnley Museet for å vise sin nye spillefilm SPF-18!

 
Alex Israels nyeste prosjekt, spillefilmen SPF-18, er et surfedrama som følger fire tenåringer gjennom en skjellsettende sommer i Malibu, mens de passer huset til Keanu Reeves. Manuset er skrevet i samarbeid med Michael Berk, en av skaperne av Baywatch, og inkluderer biroller med skuespillere som Pamela Anderson og Molly Ringwald, mens Goldie Hawn har fortellerstemmen. 

Se filmens trailer

Alex Israel var aktuell på Astrup Fearnley Museet i 2016 med den kritikerroste utstillingen #AlexIsrael som ble sett av hele 45 000 publikummere. Utstillingen er nå dokumentert i en egen katalog som lanseres samme kveld og som kunstneren signerer i forkant av filmvisningen. 


Praktisk info: 
Arrangementet starter kl. 18:00, men dørene vil være åpne fra museet åpner kl. 12:00. Visningen avholdes i Kiefersalen på Astrup Fearnley Museet, i bygg 2. Medlemmer av museets kunstklubb har gratis inngang, ellers gjelder ordinær inngangsbillett. Det er førstemann til mølla, så det kan være lurt å komme litt tidlig for å sikre en plass. Filmen varer 1 time og 15 minutter. 

Se også:

Besøksaddresse: Strandpromenaden 2, 0252 Oslo

© Astrup Fearnley Museet