ART NIGHT x Lizzie Fitch / Ryan Trecartin

22.03.2018
Aktivitetskategori
Art Night
Velkommen til første ART NIGHT i den nye utstillingen LIZZIE FITCH / RYAN TRECARTIN!

KVELDSÅPEN UTSTILLING - DRINKER - MUSIKK

Den kritikerroste amerikanske kunstnerduoen Lizzie Fitch og Ryan Trecartin er kjent for sine store installasjoner, som de betegner som «skulpturelle teatre», der de forener film, animasjon, lyd, performance og skulptur til en altomfattende opplevelse. Kunstnerduoen har skapt sitt helt unike univers på museet, og tranformert salene til en innendørs skulpturpark!

Det er samtidskunst på sitt beste.Aftenposten
En must-see som du ikke vil gå glipp av!Subjekt

Bli med på våre 15-minutters omvisninger eller delta på vår nye workshop inspirert av Lizzie Fitch og Ryan Trecartins kunstnerskap!

PRIS: kun kr. 50,-
Gratis for medlemmer av Astrup Fearnley Museets kunstklubb.
Vil du unngå kø? Art Night er ikke bare gratis for medlemmer, du kommer også forbi køen! Kjøp ditt medlemskap i resepsjonen, i vår nettbutikk eller via vår app.

Du kan også kjøpe billetter på forhånd via ticketmaster (kr. 15 kommer i tillegg grunnet avgifter fra Ticketmaster).

Se også: