Torsdagsforedrag: Ina Hagen om Miriam Hansen

14.02.2019
Aktivitetskategori
Torsdagsarrangement, Kunstnerpresentasjon
Velkommen til foredraget "Heksesabbat – Myter og normbrudd i Miriam Hansens kunstnerskap" med Ina Hagen.

Den myteomspunnede giftplanten Bulmeurt er sentral i Miriam Hansens verk Since You Seldom Spoke,You Were Rarely Wrong (2018-19) som vises i den aktuelle utstillingen Sol og vår i januar - Neste generasjon i norsk samtidskunst. I dette foredraget vil kunstner og skribent Ina Hagen diskutere koblingen verket har til heksekunst, Heksen som motkulturelt ikon og hennes aktualitet i samtidskunsten.

Ina Hagen (f. 1989) er kunstner og skribent basert i Oslo. Hun bidrar regelmessig til det nordiske nettstedet Kunstkritikk og har skrevet for en rekke ulike nett- og papirpublikasjoner for kunst, kultur og byplanlegging, samt for utstillinger og egenutgivelser. Hagen har en bachelorgrad i kunst fra Kunsthøyskolen i Oslo (2014) og er nesteleder for UKS (Unge Kunstneres Samfund), et visningssted for internasjonal samtidskunst og en landsdekkende medlemsorganisasjon for kunstnere. Hagen driver den diskursive plattformen Louise Dany sammen med kunstner Daisuke Kosugi.

Foredraget er gratis for våre medlemmer i kunstklubben, for ikke-medlemmer er foredraget inkludert i inngangsbilletten!

Er du ikke medlem, men ønsker å bli det? Kjøp medlemskap i dag!

Som medlem har du mange gode fordeler:
• Gratis og prioritert adgang
• Invitasjon til utstillingsåpninger og andre arrangementer i museet
• Gratis deltagelse på omvisninger
• Gratis Art Bag
• 10% rabatt på alt i museumsbutikken
• 10% rabatt hos Vingen Bar
• Gratis adgang til Moderna Museet i Stockholm og Malmö

I 2019 gir medlemskapet også fri inngang til Nasjonalmuseet – Arkitektur og har du DUO-medlemskap får du fri inngang for to på Nasjonalmuseet.