Torsdagsforedrag: Simen Helsvig om Anders Holen

21.02.2019
Aktivitetskategori
Torsdagsarrangement, Kunstnerpresentasjon
Velkommen til foredraget 'Siste oppdateringer fra atelieret' med Simen Helsvig om kunstner Anders Holen!

Anders Holen er aktuell i utstillingen Sol og vår i januar - Neste generasjon i norsk samtidskunst, der han er en av seks unge kunstnere. I dette foredraget vil kunstskribent Simen Helsvig snakke om sin forståelse av Anders Holens arbeider før og etter den ferdige utstillingen, og om hva det betyr å skrive om samtidskunst direkte fra verkstedet. Han vil også snakke litt generelt om sine egne erfaringer med å skrive om kunst, og om hva slags kår kunstskribentene har i prosjekter som dette.

Simen Joachim Helsvig (1981) er kritiker og skribent. Han skriver om hovedsakelig om kunst, og har vært fast kritiker for nettidsskriftet Kunstkritikk siden 2014. Han har skrevet om samtidskunst for Morgenbladet, Ny Tid, Norsk Kunstårbok og diverse andre publikasjoner. De siste årene har han også undervist ved Kunsthøgskolen i Oslo og Oslo Fotokunstskole. Helsvig er utdannet kunstner ved Glasgow School of Art, og har master i kunstteori fra Kunstakademiet i København. Bor i Oslo.

Foredraget er gratis for våre medlemmer i kunstklubben, for ikke-medlemmer er foredraget inkludert i inngangsbilletten!

Er du ikke medlem, men ønsker å bli det? Kjøp medlemskap i dag!

Som medlem har du mange gode fordeler:
• Gratis og prioritert adgang
• Invitasjon til utstillingsåpninger og andre arrangementer i museet
• Gratis deltagelse på omvisninger
• Gratis Art Bag
• 10% rabatt på alt i museumsbutikken
• 10% rabatt hos Vingen Bar
• Gratis adgang til Moderna Museet i Stockholm og Malmö

I 2019 gir medlemskapet også fri inngang til Nasjonalmuseet – Arkitektur og har du DUO-medlemskap får du fri inngang for to på Nasjonalmuseet.