Artist Talk - Anders Holen

Dato
28.03.2019
Time
17:30
Sted:
Astrup Fearnley Museet
Aktivitetskategori
Torsdagsarrangement, Kunstnerpresentasjon
Velkommen til Artist Talk med Anders Holen!

Anders Holen er aktuell i utstillingen Sol og vår i januar - Neste generasjon i norsk samtidskunst, der han er en av seks unge kunstnere. Holen arbeider med skulptur og installasjon og grunnlaget for hans kunstnerskap baserer seg på en interesse for objektorientert filosofi, samt teorier om objektenes potensiale og virkningskraft. I skulpturene hans finnes det en bakenforliggende undersøkelse av hvordan alle ting er situasjonsbetinget og hvordan historisk fremstilling kan lades med verdi og betydning.

Anders Holen (f.1986) bor og arbeider i Oslo. Holen er utdannet ved Statens Kunstakademi i Oslo og arbeider med skulptur og installasjon. Hans kunstneriske prosess er beslektet med et objektorientert tankesett, der ønsket om å forstå verden uten mennesket i sentrum står sentralt. Holens arbeider er vist ved steder som Contemporary Art Centre Vilnius, Kunsthall Oslo, Helper Projects, New York, og Vigeland Museet under Skulpturbiennalen 2017.

 

Arrangementet er gratis for våre medlemmer i kunstklubben, for ikke-medlemmer er foredraget inkludert i inngangsbilletten.

Er du ikke medlem, men ønsker å bli det? Kjøp medlemskap i dag!  

Som medlem har du mange gode fordeler: 
• Gratis og prioritert adgang 
• Invitasjon til utstillingsåpninger og andre arrangementer i museet
• Gratis deltagelse på omvisninger
• Gratis Art Bag 
• 10% rabatt på alt i museumsbutikken
• 10% rabatt hos Vingen Bar
• Gratis adgang til Moderna Museet i Stockholm og Malmö

I 2019 gir medlemskapet også fri inngang til Nasjonalmuseet – Arkitektur og har du DUO-medlemskap får du fri inngang for to på Nasjonalmuseet.

Besøksaddresse: Strandpromenaden 2, 0252 Oslo

© Astrup Fearnley Museet