• International Museum Day: Foredrag om museer og sosiale medier

20.05.2018 kl. 13:00

Astrup Fearnley Museet: Torsdagsarrangement, Foredrag

Velkommen til gratis foredrag ved forsker Peter Booth om museers bruk av sosiale medier. Foredraget er en del av International Museum Day med temaet "Hyperconnected Museums: New approaches, new publics", arrangert av ICOM, International Council of Museums.

• KURS I SAMTIDSKUNST: Hva er Young British Artists?

27.02.2018 kl. 19.00 - 21.00

Astrup Fearnley Museet: Foredrag

Astrup Fearnley Museet satser kontinuerlig på formidling av kunst og å imøtekomme publikums ønske om å lære og forstå mer om samtidskunst. Nå ønsker vi alle medlemmer av Astrup Fearnley Museets kunstklubb velkommen til nye kurs i vårt populære kunsthistoriekurs "Hva er samtidskunst?", der våre dyktige kunstformidlere introduserer deg for grunnleggende begreper og kunstretninger fra moderne kunsthistorie.

• KURS I SAMTIDSKUNST: Hva er neo-ekspresjonisme?

20.02.2018 kl. 19.00 - 21.00

Astrup Fearnley Museet: Foredrag

• KURS I SAMTIDSKUNST: Hva er fotokunst?

13.02.2018 kl. 19.00 - 21.00

Astrup Fearnley Museet: Foredrag

• KURS I SAMTIDSKUNST: Hva er feministisk kunst?

06.02.2018 kl. 19.00 - 21.00

Astrup Fearnley Museet: Foredrag

• KURS I SAMTIDSKUNST: Hva er minimalisme?

30.01.2018 kl. 19.00 - 21.00