• HO HO HOLY Julemarked

30.11.2018 kl. 12:00 - 17:00

Astrup Fearnley Museet: For barn & unge, Omvisning / kunstprat, Utstilling, Foredrag, Lansering, Astrup Fearnley SHOP

Helgen fredag 30. november til søndag 2. desember er det duket for HO HO HOLY Julemarked på Astrup Fearnley Museet!

• KURS I SAMTIDSKUNST: Hva er Post Internett-kunst?

20.11.2018 kl. 19.00 - 21.00

Astrup Fearnley Museet: Foredrag

Astrup Fearnley Museet satser kontinuerlig på formidling av kunst og å imøtekomme publikums ønske om å lære og forstå mer om samtidskunst. Nå ønsker vi alle medlemmer av Astrup Fearnley Museets kunstklubb velkommen til nye kurs i vårt populære kunsthistoriekurs "Hva er samtidskunst?", der våre dyktige kunstformidlere introduserer deg for grunnleggende begreper og kunstretninger fra moderne kunsthistorie.

• KURS I SAMTIDSKUNST: Hva er relasjonell estetikk?

13.11.2018 kl. 19.00 - 21.00

Astrup Fearnley Museet: Foredrag

• KURS I SAMTIDSKUNST: Hva er Neo-pop?

06.11.2018 kl. 19.00 - 21.00

Astrup Fearnley Museet: Foredrag

• KURS I SAMTIDSKUNST: Hva er installasjonskunst?

30.10.2018 kl. 19.00 - 21.00

Astrup Fearnley Museet: Foredrag

• KURS I SAMTIDSKUNST: Hva er lydkunst?

23.10.2018 kl. 19.00 - 21.00