• KURS I SAMTIDSKUNST: Hva er minimalisme?

30.01.2018 kl. 19.00 - 21.00

Astrup Fearnley Museet: Foredrag

Astrup Fearnley Museet satser kontinuerlig på formidling av kunst og å imøtekomme publikums ønske om å lære og forstå mer om samtidskunst. Nå ønsker vi alle medlemmer av Astrup Fearnley Museets kunstklubb velkommen til nye kurs i vårt populære kunsthistoriekurs "Hva er samtidskunst?", der våre dyktige kunstformidlere introduserer deg for grunnleggende begreper og kunstretninger fra moderne kunsthistorie.

• KURS I SAMTIDSKUNST: Hva er fluxus?

23.01.2018 kl. 19.00 - 21.00

Astrup Fearnley Museet: Foredrag

• SAMTIDSKUNST: Hva er appropriasjon?

28.11.2017 kl. 19.00 - 21.00

Astrup Fearnley Museet: Foredrag

Astrup Fearnley Museet satser kontinuerlig på formidling av kunst og å imøtekomme publikums ønske om å lære og forstå mer om samtidskunst. Nå ønsker vi alle medlemmer av Astrup Fearnley Museets kunstklubb velkommen til en ny runde i vårt populære kunsthistoriekurs "Hva er samtidskunst?", der våre dyktige kunstformidlere introduserer deg for grunnleggende begreper og kunstretninger fra moderne kunsthistorie.

• SAMTIDSKUNST: Hva er videokunst?

21.11.2017 kl. 19.00 - 21.00

• Litteraturens hvite kube

16.11.2017 kl. 18:00

Astrup Fearnley Museet: Torsdagsarrangement, Foredrag

Litteraturens hvite kube - hvorfor låner litteraturen fra kunstens reservoar av konseptuelle grep?

• SAMTIDSKUNST: Hva er performancekunst?

14.11.2017 kl. 19.00 - 21.00