Everything is connected he, he, he

29.05.2004 – 15.08.2004
Astrup Fearnley Museet (i Dronningensgate 4)

Utstillingen fokuserer på en utvikling i samtidskunsten hvor kunstnerens sosiale og kulturelle engasjement tydeliggjøres. Denne tendensen karakteriseres ikke av et felles visuelt språk, men av et estetisk mangfold med opprinnelse i konseptbaserte strategier. Selv om uttrykkene er forskjellige, forenes kunstnerne gjennom en spenstighet og frekkhet i uttrykket, og skaper kunst som appellerer til et stort publikum. Utstillingen er basert på verk fra Astrup Fearnley Samlingen.

Deltakende kunstnere: